Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 23 mei 2018

De Schepper - Goddelijke Perfectie


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, dierbaar kind, regelmatig komen er dingen aan het Licht, die tot nog toe ondergronds werden gehouden. Door de verhogende en versnellende Energie.

Er openen zich steeds meer Harten en sluiten zich aan bij het Vredesleger van de Onvoorwaardelijke Liefde met de Verspreiding hiervan.

Daardoor wordt het Licht intenser en groter en brengt veel naar de oppervlakte. Licht brengt verborgen geheimen aan het Licht.

En toch heb jij het nodig ervoor te kiezen, je aandacht niet aan de illusie te schenken, maar aan de Onvoorwaardelijke Liefde die je bent in elk moment.

Jou Gedachten zijn Energie en datgene waar jij je aandacht op richt, dus waar al je volledige Energie naar toe gaat maakt, dat het in stand blijft. Wat je niet wenst te ervaren in je Leven, daar richt je niet je aandacht op.

Negativiteit trekt negativiteit aan en Positiviteit trekt het Positieve aan, in dit geval jouw Licht en Liefde en Compassie in Uniekheid en Eenheid.

Dit Licht en deze Liefde en Compassie doet zoveel meer voor hetgeen aan het Licht komt, door het Licht. Jij mag Geloven dat in Eenheid de Bol van Licht, een immens mooi en groot Licht, alles Verlicht dat naar boven komt.

Het wordt teruggebracht naar de uiteindelijke Goddelijke Perfectie, gedaan door de Violette Vlam, onder leiding van meester Saint-Germain.

En de medereizigers wiens Hart zich geopend heeft voor de Liefde die zij zijn, zijn erbij gekomen, bij ons Vredesleger en warm verwelkomd. Ze hebben ervoor gekozen om vanuit het Licht en de Liefde van hun Hart verder te helpen bouwen aan de Nieuwe Aarde.

Wees gerust, alles verloopt volgens Plan. Mijn Plan brengt nog veel meer aan het Licht, om dan te verdwijnen en het steeds Lichter te laten worden. En de sluier wordt telkens dunner,

De Schepper van Al Wat Is


4 opmerkingen: