Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 1 september 2017

De Schepper - Solide Fundament

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Liefdevol, Lichtgevend kind, als Liefde het enige is dat ECHT bestaat en alles en iedereen deze Kern van Liefde is, dan kan het niet anders zijn, dat jij Liefdesenergie BENT. Voor Eeuwig.

Door de steeds hoger wordende frequenties van Energie, worden steeds meer slapende medereizigers wakker. Hun Hart opent zich voor de Liefde die ze zijn.

Daardoor word het Licht netwerk om de Aarde steeds dichter en Lichter.
De Liefdesenergie is in opkomst en overspoeld de Aarde met Licht en Liefde en dringt tot in het diepste van de Aarde door.

Het is net een vis net dat de Aarde omringt, die alle vissen, die door de mazen van het net proberen te kruipen, tegenhouden.

Al het verborgene, ondergrondse, scrupuleuze, kortom, alles dat geen fundament heeft van Onvoorwaardelijke Liefde, word naar het Licht toegezogen.

Waar de Violette Vlam, onder de bezielende leiding van Meester Saint Germain, 24/7 alles wat door het Licht naar boven komt, ogenblikkelijk identificeert, transmuteert en terug gebracht tot de uiteindelijke Goddelijke perfectie. Waarna het getransmuteerd word opgenomen in het Grote Geheel en in ieder van jullie in Eenheid.

Het is een waar festijn, want alles gebeurt door jou in Eenheid, jij draagt het Licht en de Liefde in elk moment, wat zich rond de Aarde heeft gevormd.

Het is de Liefde die overwint, want Liefde is niet op zand, maar op een gedegen fundament gebouwd. En dat fundament ben jij in Eenheid.

Halleluja, je mag dit tot je door laten dringen, alle Uniekheden die jij in Eenheid vertegenwoordigt, hebben daarin een vaste taak, die zij vervullen. ALLEN in Eenheid, want de illusie is aan het verliezen, stuiptrekkingen, alles hoort daar bij.

Ook al degenen die nog diep in slaap zijn, want zij bestaan bij de gratie van mensen die ze (nog) steeds steunen. Maar ook zij zullen gaan inzien, dat het stevige fundament van de Liefde veel meer comfort bied, dan het drijfzand, waarop de illusie is gebouwd.


De schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten