Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 2 september 2017

De Schepper - Samenwerkingsverband

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, omdat jij grotendeels in je Hart woont, is jouw verbinding met je Familie in het Licht ook veel gemakkelijker en groter.

Daar haal jij, via je Centrum van Kracht, je energie vandaan. Je Kracht, je Wijsheid, je Zelfvertrouwen en de antwoorden die je nodig hebt om door te geven.

Kortom, je haalt daar alles vandaan, wat je in elk moment gebruikt, om het Netwerk rond de Aarde in stand te houden en je Liefde vanuit het Licht, doorlopend te laten schijnen.

Jij bent Liefde in en door alles en dit gegeven is wat je nodig hebt om te doen, waarvoor je op Aarde kwam, als Lichtwerker enzovoorts.

En daarom heb je de voeding nodig die via je Centrum van Kracht, aan jou gegeven word, door je Familie in het Licht. Het is een samenwerkingsverband in Eenheid.

Waardoor het Netwerk nog sterker en krachtiger doorweven word met Licht en liefde. Een doorlopende Straal van alles wat Licht en Liefde bij voortduring teweeg brengt.

Het voedt niet alleen jou, maar iedere medereiziger en al wat leeft en het Grote Geheel doorlopend met Liefde en Licht. En natuurlijk Moeder Aarde, die al haar Liefde en Licht ook als Kracht mee geeft.

Hoe kan het dan zijn, dat Harten nog langer verstopt en/of gesloten blijven! Het is in Eenheid EEN grote gesloten Cirkel van Liefde en Licht.

En dat is in Eenheid wat jij bent en wat je doorgeeft in elk moment.

Jij mag beseffen hoe groots deze Licht-Liefdescirkel is en welke Energie er de Aarde doorspoelt en overstroomt.

Wij in het Licht merken, dat de samenwerking steeds groter en intenser en gemakkelijker wordt, dankzij jou in Eenheid.

Wij vieren jouw Grootsheid in elk moment. Zonder jou in Eenheid, zou dit onmogelijk zijn. Dank, dank, dank!

De Schepper van Al wat Is



Geen opmerkingen:

Een reactie posten