Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 15 september 2017

De Schepper - Kwetsbaarheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, je voelt je vaak (nog) erg kwetsbaar. Omdat jij kwetsbaarheid ziet als iets wat verwant is aan de illusie.

Niets is echter minder waar! Kwetsbaarheid, bezien vanuit de illusie is 'domheid' ! Je open stellen voor pijn, verdriet en alle verwante emoties, die je 'aangedaan' zouden kunnen worden, als jij je daarvoor openstelt.

Maar dat is de illusie en daar hoor jij niet meer, nu jij je Hart kent. Je voelt je er niet meer thuis, alhoewel de illusie wel nodig is geweest om je te brengen en te maken, tot wie je nu bent en mag en kunt zijn, voor Eeuwig.

Dat betekent dat je elke ervaring uit de illusie vanuit de Liefde en het Licht van je Hart bezien, mag opnemen in de Liefde en het Licht.

Dat is zelfs nodig voor het Compleet en heel Zijn, omdat al je ervaringen de Kern van Liefde in zich hadden en je daarnaar toegeleid hebben.

Jouw Compleetheid bestaat, als het ware mede, uit het gehele illusie Pakket.

En waar je ook staat, je mag zeker weten, dat het Compleetheidspakket ook voor jou klaar staat, als jij eraan toe bent.

Er bestaat geen haast in deze en heeft alles te maken met het aanvaarden van wie en wat je bent, in elk moment. Want je bent altijd, in elk moment op de juiste plek, bezig met de juiste activiteit.

Laat dit een rustpunt voor je zijn in Eenheid. Jouw kwetsbaarheid van de illusie, herkrijgt dan de Kracht van de Eeuwigheid met zich mee.

Jouw Kwetsbaarheid brengt jouw de Moed, die nodig is je te laten zien en kennen vanuit de Kracht van het Licht en de Liefde.

En zo transformeert de Kwetsbaarheid zich naar de Hogere versie van jezelf, de IK BEN.

En dan is het geen kwetsbaarheid meer die pijn en verdriet enzovoorts bij je komt brengen, maar het brengt Mededogen en Begrip en Moed en Licht en Liefde.

En als jij dit verspreid vanuit je Hart, geef je het tevens aan jezelf in Eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde.

De Schepper van Al wat Is


1 opmerking: