Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 1 augustus 2017

De Schepper - Interactie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn innig geliefd kind, interactie is iets anders dan samenwerking.

Interactie is de actie die jouw medereiziger onderneemt, om jou te laten weten of en waarom iets goedgekeurd word, of dat men zich er niet in kan vinden.

Het kan dus heel positief zijn, maar ook negatief. Dat hangt af van het feit, of jij met de ogen van je Hart er naar kijkt, of dat jij vanuit de illusie er naar kijkt.

Samen gevat, kijk je er naar met Liefde of voel jij je aangevallen, bij een negatieve reactie, of voel jij je gestreeld bij een positieve reactie.

Kun jij je voorstellen dat, zowel het aangevallen als gestreeld voelen, beide van de illusie komen?

Jij bent namelijk in beide gevallen bezig, jezelf afhankelijk op te stellen van de reactie van de ander en je zoekt bij een vermeende aanval, de schuld bij de ander.

Maar zoals vaak gezegd is, het gaat om jou en niet om de ander. De ander reageert gewoon van de plek waar die staat en niets anders. Hij/zij is niet met jou bezig, maar net als jijzelf met zich zelf.

En jij bent een spiegel voor je medereiziger en deze is een spiegel voor jou. Zo simpel is het.

Kun jij je voorstellen dat er nog een derde manier is om te reageren?

Dat is dus, helemaal niet reageren want er is geen goed of fout, niet van jou kant of van de andere kant. Het is, wat het is.

En deze manier van omgaan met een vermeende aanval of een applaus van je medereiziger vind je in de rust van je Hart, in de Kern, waar jij verkiest te wonen. Daar weet je dat alles Onlosmakelijk met elkaar is verbonden in Eenheid voor Eeuwig.

Alles is wat het is, daaraan valt niets te veranderen, alleen in de illusie, die overal twijfel over zaait en je in de gevechtsmodus zet en verdediging eist, of je van een zekere hoogte neer laat kijken op je medereiziger en van daaruit een knikkende hoofd beweging maken voor het applaus, dat voor jou gevoel terecht is.

Er bestaat in je Hart geen goed of fout, meer of minder of hoger of lager, alleen Eenheid in Liefde tot in Eeuwigheid.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten