Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 27 juli 2017

De Schepper - Zwart en Wit

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn innig Geliefd kind, weet jij het verschil tussen zwart en wit?

In de eerste plaats bestaan er zoveel kleuren in het spectrum die tussen zwart en wit in zitten en ook bestaan.

Als jij het verschil tussen licht en donker hebt mogen ervaren en daardoor het Licht hebt kunnen kiezen, heb je het zwart overwonnen.

Maar in de illusie is bijna alles zwart en ook dit is een rekbaar begrip. Maar het om aan te geven, dat het verschil bestaat uit Leven en overleven. En de Keuzevrijheid in het midden.

Je mag zo vaak je wilt het zwart en haar schakeringen uit proberen, maar uiteindelijk zul jij je gevoel volgen en kiezen voor het wit.

Jij bent niet (meer) van de illusie, maar houd er, ondanks alle bewijzen die je krijgt aangereikt, in veel gevallen nog stevig vast aan zwart en wit.
En de keuze daar tussen.

Bestaat er in je Hart zwart en wit? Nee! En ook geen keuze, want de Eeuwigheid behoeft geen keuze, want het is wat jij bent.

Maar zolang jij nog onder de sluier zit, hoe dun die ook is, zul jij geconfronteerd worden met keuze.

En die keuze word door jou wel eens zo snel genomen, dat je niet het besef tot je door laat dringen, dat je voor de illusie kiest. En dat haalt je Energie naar beneden. Dat is jammer, want daar word je heel moe van, want eenmaal aangekomen in de illusie, heb je weinig keuzes meer, behalve terugkeer naar je Hart frequentie.

En dan rijst de vraag hoe snel jij beseft, dat jij, de voor jouw niet gezonde keuze hebt gemaakt en terug hebt te keren naar je Hart.

Het gaat allemaal erg snel en toch mag je er voor kiezen, wat rustiger je keuzes te overdenken, voor je kiest.

Dan zou je ogenblikkelijk de juiste keuze maken, die je gevoel volgt.
Want dat is het verschil, je gevoel volgen of je 'denken'. Ik hou van je lief kind en sta je altijd bij in je keuzes, je mag me altijd vragen als je twijfelt.

De Schepper van Al wat Is




1 opmerking: