Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 10 juli 2017

De Schepper - Vrijheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder en Liefdevol kind, wat is het mooi om te zien hoe jij je ontdoet van alle ballast die niet langer bij je hoort en die je niet meer dient.

Jouw Vrijheid komt voort uit het Licht en hoort bij de Liefde die je bent, samen met alles wat het Licht je te bieden heeft.

Als jij je helemaal bewust gaat worden van het Licht en de Liefde die jij bent, met alles dat er bij hoort, dan ben je de illusie in een oogwenk vergeten, behalve de Wijsheid, want die draag je voor Eeuwig met je mee.

Hoe mooi en fantastisch is het, om te weten dat jij Mijn Geliefde Kind bent in Eenheid.

En omdat je nog onder de sluier zit van de illusie, stimuleert dit je, om nog meer te visualiseren, je intenties nog sterker en vaker te laten horen, binnen in jezelf, je leven te doordrenken met Licht en Liefde, zodat zich steeds meer Harten openen, omdat ze zich niet langer kunnen afsluiten voor het Licht.

Vrijheid is het allerhoogste goed, die jij al hebt gemeesterd, en je dus helpt om in Vrijheid je Licht en Liefde uit te stralen met al je deeltjes die, waar ook ter wereld zich hier samen met jou in Eenheid voor inzetten.

De Eenwording is onderweg, dankzij jou en al je deeltjes, wiens Hart ook is geopend.

Wij zijn intens blij met jou en helpen waar We kunnen, We zijn er voor je als je Gidsen, vergeet niet te vragen om hulp.

Jij bent speciaal en bijzonder en vol blijdschap om de Vrijheid vanuit het Licht en de Liefde.
Alles in jouw wereld is Volmaakt, Heel en Compleet.

De Schepper van Al wat Is





1 opmerking: