Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 2 juli 2017

De Schepper - Jouw incarnaties

De Schepper – Jouw incarnaties

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, jou levens in de illusie, en misschien ook tussendoor wel eens elders, hebben een aaneenrijging van leermomenten gehad.

Tussen elk leven, was je weer bewust Thuis bij Mij en hebt gekozen voor je nieuwe incarnatie, waarin je zelf bepaald hebt, bij welke ouders, in welk deel van de wereld, en alle andere keuzes die je de leermomenten hebben gegeven waar jij voor gekozen hebt.

Toch kon het gebeuren, dat jij de voorgenomen leermomenten, om welke reden dan ook, in het betreffende leven, niet hebt herkend.

Zo kon het gebeuren dat je aan het einde van je incarnatie terug ging naar je Thuis bij Mij en besefte, wat je had laten liggen.

Dus had je het nodig opnieuw te kiezen voor de Meestering van de betreffende ervaring, die je dan in een ander jasje weer aangereikt kreeg.

Maar je had je uniekheid en je Vrijheid van Keuze, waar niet aan getornd werd en word.

Door de dikte van de sluier en de vergetelheid waarin je opnieuw in je gekozen incarnatie, terecht kwam, was het contact met Engelen, Verrezen Meesters en Mij bijna niet mogelijk.

Zo leefde je niet, maar overleefde je incarnaties met een grote hoeveelheid aan rollen en overlevingsmechanismen.
Maar de verbinding met het Lichtje in je Hart was er altijd, ondanks dat je het niet herkende, want je had het te druk met overleven en je rollen spelen in het spel dat illusie heet.

Er werd en word Oneindig veel van je gehouden en de Liefde die je was, nu bent en altijd zult zijn groeide met elke incarnatie steeds dichter naar de oppervlakte.

En nu ben je aangekomen waar je naar op weg was en bent voor Eeuwig in Eenheid.

Wees dankbaar en blij en dank al je gemeesterde ervaringen die je gebracht hebben tot hier en die zich bij jouw Zijn gevoegd hebben, voor Eeuwig.


De Schepper van Al wat Is

1 opmerking: