Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 1 juli 2017

De Schepper - jij weet genoeg

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, jij bent al zover met jou terugkeer van de herinnering dat jij Onvoorwaardelijke Liefde bent.

En toch maak jij nog heel vaak de 'denkfout' dat jij alles wel weet. En in veel opzichten ben jij misschien een beetje verder in je vergaren van Wijsheid uit al je ervaringen, dan een medereiziger.

Maar dat heeft te maken met het pad dat jouw pad is en wat het pad van de ander is, want die paden matchen nooit, maar komen uiteindelijk bij hetzelfde uit, de herinnering van de Onvoorwaardelijke Liefde die jij bent en al je deeltjes ook.

Jij en al je deeltjes hebben een eigen uniekheid die je speciaal maakt en onmisbaar, waar je ook staat en wat je ook doet.

Jij kunt niet alles al weten, want je bent nog steeds een mens
in een lichaam, wat je limiteer en je hebt nog steeds een sluier die over je 'weten' hangt.

Maar je bent op jouw unieke pad een heel eind op weg, of een klein stukje, het maakt niet uit, want de uitkomst is het zelfde.

Je hoeft ook niet alles te weten, want dat zou veel te overweldigend voor je zijn en dat is niet Mijn Plan.

Je mag aanvaarden dat je weet wat je weet en dat is goed. Wat betreft het pad van een ander, dan weet je niets, want dat pad ken je niet.

En dat hoeft ook niet, wat je 'weet, kun je delen, wat je niet 'weet' kun je niet delen.
En dan nog geld, laten zien waar je voor staat en daar goudeerlijk in staan is beter dan menig woord dat uitgesproken word.

Geloof en Vertrouw dat alles gebeurt voor jouw hoogste goed en je grootste Vreugde.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten