Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 17 juli 2017

De Schepper - Het begint en eindigt met jou

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder en Liefdevol kind, jij bent soms bezig je Liefde te richten op één ding, plaats of mens.

Om dat jij graag je gelijk zou willen benadrukken, het incident je irriteert, of de persoon je niet dat geeft aan aandacht, die jij vind te verdienen, of denkt nodig te hebben.

Je mag dan bedenken lief kind, dat geïrriteerdheid, bij jou zit en je iets verteld en laat weten, waar je naar mag kijken.

Ook je gelijk willen halen, heeft niet te maken met de ander, maar met jezelf. Is het je ego, die zijn gelijk probeert te halen?

Of is het je onzekerheid die je probeert te verbergen? Alleen jij kunt weten wat het je kan leren, vertellen wil en dan mag je kijken wat je ermee kunt.

En waarom heb jij de aandacht van iemand nodig? Misschien om van buitenaf bevestiging te krijgen van wat jij laat horen?
Waarom stel jij je afhankelijk op?

Allemaal vragen die duidelijk beginnen bij jou en niet bij de ander, de ander is helemaal zelf verantwoordelijk voor zijn/haar gedrag en doet gewoon wat hij/zij doet.

Het heeft in feite niets met de ander te maken, maar alles met jezelf. Het spel van de illusie word niet samen gespeeld, maar ieder voor zich en het liefst in de hoofdrol.

Door de Eenheid in en door alles, is alles een spiegel voor je die alleen jou weerspiegeld en niet je medereiziger.

Alles begint met jou en eindigt met jou.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten