Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 24 juli 2017

De Schepper - Hart-frequentie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, resoneren is trillen op dezelfde energie frequentie. Je zegt wel eens: 'Dit voelt goed aan en past bij mij”!
En dat is resoneren. Het raakt je Hartfrequentie. Het zingt door je Lichtlichaam.

Wanneer het niet resoneert en dus een frequentie voor je heeft, die niet aansluit bij jouw Hartfrequentie, wil dat niet zeggen, dat het geschrevene niet 'zuiver' is.

Ik heb al meermalen aangegeven en doe het met Liefde NU! Er zijn vele wegen, zoveel wegen naar de Liefde die je bent, als er medereizigers zijn op Moeder Aarde.

Daarin bestaat met zekerheid geen GOED of FOUT, het is simpelweg de weg die iemand in Uniekheid gaat, die niet resoneert met het geschrevene. De frequentie is een andere frequentie.

Ik spreek hier over 'het geschrevene' bewust, omdat dit alles omvat. Boeken, channelingen, het gesproken woord enzovoorts.

Jij bent Uniek, net als al je medereizigers, er bestaat van jou maar één versie in een lichaam. Jouw Uniekheid maakt, dat al het geschrevene of gesprokene door jouw Uniekheid word waargenomen.

En dat geld voor al je deeltjes, en als je het dan vanuit de illusie bekijkt, zeg je, dat je het niet eens bent met je medereiziger.

Kijk je vanuit je Hart, dan 'voel je' dat de ander in zijn/haar Uniekheid een andere trilling van de Hartfrequentie heeft. En dan weet je dat het allemaal goed is.

Als je het vanuit de versie van de boekschrijver, channeler of spreker bekijkt, dan zal ook deze alles kleuren vanuit eigen Hartfrequentie. Daarin bestaat geen GOED of Fout. Ieder heeft daarin eigen verantwoordelijkheid.

Is het niet jouw Hartfrequentie, resoneert het dus niet, stop dan met lezen, of luisteren, zonder oordeel en ga je eigen weg.
Is een channeling volgens jou, niet zuiver, geef je een oordeel. Beter is te bedenken dat het niet te maken heeft met zuiverheid maar met resonantie.

Er zijn en blijven medereizigers, waarmee de channeling wel resoneert en zolang dit het geval is zal de channeling gelezen worden en dat komt door de verschillende wegen.

Hetzelfde geld voor boeken en lezingen. Dat het niet resoneert met jou, wil niet zeggen, dat het wel resoneert met een medereiziger en aangezien jij niet weet, wat het pad van deze medereiziger is, oordeel niet, maar ga je eigen weg.


De Schepper van Al wat Is

1 opmerking: