Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 7 juli 2017

De Schepper - Functioneren in het NU

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn dierbaar kind, om te kunnen functioneren in het NU, is het nodig dat jij je goed realiseert, dat elke gedachte die je aan het verleden, (de illusie dus) schenkt, daarmee je toekomst schept.

Zolang je nog als mens onder de dunner wordende sluier leeft, zul jij je eigen toekomst scheppen en jij weet dat je goed mag letten op je gedachten.

'Nee' zeggen tegen negatieve gedachten en je concentreren op hoe jij de toekomst graag zou zien, is daarbij de beste optie.

Heb jij mooie en goede herinneringen uit je verleden, let dan op, dat je goed weet, waarom dit gebeurt is en welke invloed het heeft gehad op de betrokkenen, want ook dit speelt mee.

En niemand pakt jou de mooie herinneringen af, maar als je er heel vaak aan terug 'moet' denken, dan is er vast nog iets, dat het hele gebeuren aan jou te vertellen heeft.

Probeer zo positief mogelijk te denken en blijf je realiseren dat jij daarmee jezelf in de hogere energieën zet, wat heel mooi is, want je gaat je er naar voelen.

Maar wat ook met zich mee brengt, dat elke gedachte scheppend is en je Scheppingskracht van de Bron, zet alles veel sneller in werking dan jij gewend bent, tot nu toe.

Denk Liefdevolle gedachten, hou van jezelf, want dan houd je ook van iedereen, want je bent EEN met iedereen en alles.

Wat je voor jezelf doet, doe je ook voor je medereiziger en het grote geheel.

Hoe dichter jij bij jezelf staat en bij de Bron, hoe Krachtiger je gedachten zijn. Oefen je in positief te zijn en te blijven.

Ik heb er het volste Vertrouwen in, dat jij dit kunt, want je hebt de gereedschappen hiervoor van Mij mee gekregen.

De Schepper van Al wat Is



Geen opmerkingen:

Een reactie posten