Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 25 juli 2017

De Schepper - Ego Ontwaking

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn kostbaar kind, de samenwerking tussen je hoofd en je Hart hangt af van wat jij gemeesterd hebt.

Het ego, die je denkgeest meent te regeren en dus ook jou, is eigenlijk door jou gecreƫerd.

Toen jij niet meer wist, totaal was vergeten dat je Liefde bent, heb jij je kleine ego deeltje in het leven geroepen om jou te helpen het leven te kunnen overleven.

Tenminste, dat dacht jij. Het ego, wars van Liefde, niet wetend wat dit betekent, probeert alles om jou vooral aan zich te binden, met valse beloften, vragen met tegenvragen beantwoorden en je van alles beschuldigen, dat zich in je leven afspeelt.

Nu je bezig bent, te Ontwaken, heeft het ego zijn macht verloren. Maar omdat het heel bang is voor de Liefde van je Hart, die alles voor het ego ondersteboven gooit, zal het er alles aan doen zijn greep op jou weer te pakken te krijgen.

En dan is de vraag, heb jij het ego gemeesterd of geef je nog wel eens je macht aan het ego terug?

In de eerste plaats kost het veel energie, als jij je tegen het ego verzet, waardoor je begrijpt, dat verzet alleen maar frustratie en vermoeidheid oplevert.

Dat is dus niet de bedoeling, maar overgave aan het ego ook niet, dus is er maar een enkele optie, dat is het ego vergeven, bedanken voor alles en opnemen, vol Liefde in je IK BEN.

Aangezien het ego zich dan niet langer kan verzetten, want Liefde heeft het ingesloten als deeltje van jou, zal het zich overgeven.

Het zal jou gaan dienen in plaats van andersom. Jouw creatie word dan een heilige Schepping. Het word je vriend en helemaal opgenomen in het IK BEN alles.

Is dat het ego meesteren? Eigenlijk niet, want wat je doet is het ego 'doden' met Liefde en weer opwekken met Liefde.

Jij bent alles en alles is in jou betekent precies wat het zegt. Jij bent EEN met alles en iedereen, voor Eeuwig.


De Schepper van Al wat Is

1 opmerking: