Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 9 juni 2017

De Schepper - Vertrouwen



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, als Ik zeg dat het samenvoegen van jou en je deeltjes in Eenheid al de gehele Aarde omvat en doorstroomd in elk moment, dan is dat Waarheid.

En steeds meer Harten voegen zich hierbij, waardoor de Bol van Liefde vanuit het Licht steeds sterker en Lichtgevender word.

Elke keer dat jij aandacht schenkt, met je gedachten en ook je woorden aan wat zich allemaal afspeelt in de illusie, versterkt dit gegeven.

Gedachten en alles dat daaruit voortvloeit zijn energie, net als alles energie is, ook de Liefde die jij bent. Met dit verschil, dat Liefde het enige is dat werkelijk bestaat, al het andere is illusie.

Deze illusie is door jou, samen met al je deeltjes gebouwd en daardoor ontstaat de noodzaak, dat jij met al je deeltjes in Eenheid kiest voor de Liefde die jij bent en dit weer in Eenheid.

Maar iedereen heeft daarin een unieke plaats en mag op eigen unieke wijze en in eigen tempo, en met gebruikmaking van eigen keuzes, zijn/ haar groei bepalen.

De illusie speelt op OMDAT de Kring van LIEFDE steeds groter, krachtiger en intenser word. Er komt steeds meer naar het Licht door het Licht.

En waar het Licht van de Liefde verschijnt, verdwijnt de duisternis.

Ik vraag van jou geen ontkenning van wat in de illusie gebeurt, maar meeleven en geen meelijden, Compassie en een overdosis van Licht en Liefde vanuit het Hart, die zich in een hogere energie frequentie bevind.

En dat doet zoveel meer dan alle aandachtsenergie die jij geeft aan alle gebeurtenissen. Daar heb jij werkelijk (nog) geen idee van!

Blijf je aansluiten bij deze grote, grandioze Bol van Licht en Liefde vanuit je Hart en vertrouw op Mij.

Mijn Plan loopt precies op schema.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten