Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 1 juni 2017

De Schepper - samenvallen



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, alles valt samen als de Liefde in Eenheid de Aarde en al haar leven inpakt, doorstroomt en omringd met deze prachtige energie.

Als jij de keus hebt gemaakt je te verbinden met deze Lichtgevende Liefdesenergie, dan word je opgetild in frequentie tot een enorme hoogte.

En als je dan door de ogen van het Hart naar de illusie kijkt, zie je alleen maar Liefde, die zichzelf in veel gevallen nog niet ontpopt heeft, maar ze is er wel.

En als jij je daarop blijft focussen en er je intentie voor een Paradijs op Aarde in elk moment, aan toevoegt, help je de nog toegedekte Liefdesenergie naar boven te komen op de meest weergaloze manier.

Je ziet het door de ogen van het Hart gebeuren, dat er steeds meer oud zeer, en welke andere oude emoties dan ook, gehuld in overlevingsjassen naar boven komen drijven. En het word allemaal ogenblikkelijk, zodra het de neus boven de illusie uitsteekt, door de Liefde en het Licht omgeven en gekoesterd.

En dan kan het wel terug willen, maar het kan niet meer terug, want het Licht en de Liefde, zijn vele malen sterker en Liefdevoller en zachter en meer teder en begripvoller en vol Compassie.

Wie zou zich daartegen kunnen verzetten, laat staan, het willen!

Want er wordt gevoeld dat er Onvoorwaardelijke Liefde in het spel is en die muziek is onweerstaanbaar en eindeloos mooi.

En jij bent daar een deeltje van in Eenheid en dat maakt dat jij ook wederom gepakt word door de Compassie en de Liefde en het Licht en de Vreugde die dit met zich meebrengt.

Zing, dans, laat zien in Eenheid wie en wat jou Uniekheid te bieden heeft en laat het stromen.

Jij bent het meest wonderbaarlijke, schitterende, creatieve en Liefdevolle Lichtwezen in Eenheid. En alles valt samen, om de illusie heen.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: