Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 8 juni 2017

De Schepper - Laten 'liggen'

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kostbaar kind, iets laten liggen in het hier en nu, als uitstel om dat je er geen ‘tijd’ voor hebt, of vind dat je er op dit moment geen zin in hebt en het nog wel even kan wachten, blijft bij jou een rol spelen.

We hebben het hier niet over goed of fout, maar over een simpel gegeven van uitstel.

Jullie hebben een prachtig gezegde: ‘Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen’! Een waar woord.

Stel je voor, dat jij hulp vraagt aan je Familie in het Licht en je krijgt geen respons, helemaal niet. En als je dan vanuit je Hart goed gaat voelen wat er aan de hand is, voel je dat ze ‘even’ geen ‘zin’ hebben!

Voor Ons, vanuit het Licht is dat ondenkbaar, uitstel, wat dus weer laat zien, dat het van de illusie is.

Wij leven in de Liefde die Wij zijn en twijfelen daar geen moment aan, en dat in volle Eenheid en daar horen jij en al je deeltjes ook bij. Bij deze allesomvattende Liefde, want er is niets anders.

Wij weten dat wat Wij voor jou doen, doen we voor Onszelf, en Wij laten Onszelf nooit in de steek en jou dus ook niet!

Waarom laat jij jezelf dan WEL in de steek, want dat is wat je doet, als je voor uitstel gaat om welke reden dan ook.

Jij vind jezelf en dus ook Ons in Eenheid en al je deeltjes en het Grote Geheel niet belangrijk genoeg, om te gaan doen, wat je in elk moment aangereikt word.

Nogmaals, hierin bestaat geen goed of fout, maar iets om over te mediteren of gewoon door je gedachten te laten spelen en te doorvoelen met je Hart.

Waarom laat jij jezelf en dus eigenlijk ALLES in de steek, zodra er iets je aandacht vraagt, wat jij niet interessant genoeg vind?

Heb plezier in alles wat je doet in elk moment, leg er je hele wezen in, zing erbij, laat je erin wegzakken en geniet, je verdient het en met jou, ALLES!

De Schepper van AL Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten