Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 28 juni 2017

De Schepper - Jij bent Alles

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn meest Liefdevolle kind, Ik hou van jou in Eenheid, want ik weet dat al je deeltjes zich in Eenheid in Mij bevinden, in de Liefde die als enige bestaat tot in alle Eeuwigheid.

Als jij je bevind in je Hart, kun je in elk moment je energie aanvullen, je kunt de Liefde vanuit het Licht door je heen voelen stromen naar buiten, om en door de aarde en al haar inwoners.

Er word Oneindig veel van je gehouden in Eenheid, als deel van het Alles. Jij bent nooit alleen, jij bent EEN met alles en iedereen, hoe zou je dan alleen kunnen zijn.

Dat is onmogelijk! Kijk in de spiegel van de illusie en je ziet, wat je achter je hebt gelaten, kijk door de ogen van je Hart naar de illusie en je ziet de schoonheid die achter de facade van de illusie zit.

Het is één grote klucht, ware het niet, dat er zoveel ellende door ontstaan is, maar het is een grotesk toneelspel en dat zal het tot de verdwijning blijven.

En jij kijkt er zo doorheen, omdat je Hart WEET, dat het een toneelspel is.

Jij bent het ontgroeid en hoeft je er niet meer aan over te geven, want die jas past je niet meer.

Jij hebt je herinnerd waar je Thuis is en dat je daar nooit weggeweest bent. Je Hart is net een tankstation, waar je alles kunt tanken, wat jij nodig hebt in elk moment.

Vier feest, wees verheugd, dans, spring, wees de muziek en het ritme, wees de kleur die bij je hoort, je kunt alles zijn, wat jij je wenst. Je bent Thuis, de voeten op de bank, achterover geleund, genieten van het Zijn.


De schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten