Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 2 mei 2017

Boodschap van Jezus - Winst en verlis



Mijn lieve mede Lichtdragers op de Aarde,

Het is Mij een waar genoegen met jullie te communiceren over winst en verlies.

Een vreemd onderwerp, dat jullie naar alle waarschijnlijkheid, doet denken aan boekhouding.

De bekende winst en verlies rekening. Maar hier gaat het niet over, want jullie weten inmiddels dat het bij de illusie hoort.

Ik zou jullie graag een aantal vragen ter overdenking geven, het blijft een keus.

Wat winnen jullie, als jullie blijven vast houden, of steeds opnieuw terug vallen in de illusie? Voelt dat prettig?

En als het je duidelijk word, dat je bezig bent je in de illusie te begeven, hoe hard sla jij jezelf dan om de oren? Hoe boos worden jullie dan op jezelf?

En brengt die boosheid jullie terug in je Hart? Jullie mogen bedenken, dat jullie milennia lang hebben overleefd in de illusie, dus is het toch echt niet zo raar, dat je af en toe terug valt in oude gewoontes. Want dat zijn het.

Als jullie aan de illusie ‘denken’ geeft dat dan een voldaan gevoel?
Zijn het Mooie herinneringen?

In de eerste plaats is het verleden geweest en heeft het je tot hier gebracht en gemaakt tot het prachtige Lichtwezen dat je nu bent.

In de tweede plaats mogen jullie bedenken, dat herhaling van het verleden in het NU, alleen maar pijn en overleven en wat dies meer zij, met zich meebrengt.

En dat jasje past jullie niet meer. Wat hebben jullie te verliezen als jullie compleet alles achter je laten en je niet langer laat misleiden, of lijden, door de illusie, die bezig is, steeds kleiner te worden.
Als jullie daartoe besluiten, betekent dat, dat je de gehele verantwoordelijkheid voor jullie leven, helemaal alleen draagt. En Ik kan je verzekeren, dat de illusie daarin geen plaats meer heeft.

In de illusie, hebben jullie je verstopt voor jezelf en maskers gedragen enzovoorts, als jullie verantwoordelijkheid voor jullie leven nemen, dan ben je naakt en helemaal jezelf met alles erop en eraan, in je uniekheid.

Dan accepteer je wat IS en accepteert alles zoals het IS omdat je weet dat alles volgens het Plan van de Schepper verloopt.

Jullie voelen geen enkele behoefte om iets te winnen door gedrag, of door lief gevonden te worden, of te zijn, wat je medereizigers vinden dat je hoort te zijn.

Daar zeg je NEE tegen en je laat zien, dat je alles en iedereen in alles accepteert, zoals jij jezelf accepteert. Omdat je weet dat alles en iedereen een deeltje van jou is.

En alles wat er in je leven naar je toe komt, word een win-win situatie, altijd! Want iets anders accepteer je niet.

Jij bent jezelf en staat in je uniekheid, je contract te volgen in volle glorie en blijdschap en niemand en niets kan jou daarvan af houden.

En de Eenheid met je familie in het Licht maakt, dat jij weet, dat je gelijk bent en dat ook Wij een deeltje van jou zijn.

En dat maakt de vreugde nog groter en de liefde en het Licht straalt over en door Moeder Aarde en jouw Liefde kent geen grenzen of ook maar iets van de illusie kleinheid, want je kent je Grootsheid en verbondenheid en viert feest in elk moment.

Ik hou van jullie lieve broers en zussen,

In volledige Liefde en Overgave, jullie Broer Jezus




2 opmerkingen: