Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 2 april 2017

De Schepper - Kijken door de ogen van het Hart



Lieve ogen die dit lezen,

De verantwoording op je nemen, voor alles wat je bent, betekent, dat je in elke spiegel uitsluitend jezelf ziet.

Ook als je de, voor jou, meest akelige persoon tegenover je hebt.

Je mag je dan realiseren, dat de ander ‘denkt’ jou te pakken met woorden, maar uiteindelijk zichzelf de meeste schade toebrengt.

Je mag wel in de spiegel kijken en je afvragen of je iets herkent van jezelf, van lang geleden, dat brengt begrip en compassie met zich mee en vergemakkelijkt jou liefdevolle reactie.

En de herinnering dat jij het pad van de ander niet kent, maakt dat ook dan geld, niet te oordelen, maar alles bij de ander te laten en je eigen pad te blijven volgen.

Als je door de ogen van het Hart kijkt, heb je ervoor gekozen een medeschepper met God te zijn, voor het bouwen aan de Nieuwe Aarde.

Je ziet dan een geheel andere wereld vol Liefde, omdat jij weigert iets anders dan Liefde te herkennen. Omdat jij Liefde bent en jij de Waarheid aanvaard hebt, dat Liefde het enige is dat bestaat, er is niets anders.

Wat er ook om je heen gebeurt in de illusie, jij ziet het voor wat het is, de illusie die bezig is zichzelf buiten spel te zetten.

Je kiest er bewust voor, niets anders dan de Waarheid in Eenheid te zien met alle uniekheden op eigen plek, die hun bijdrage leveren aan het verdwijnen van de illusie.

Even voor de herinnering:

Jij bent niet de illusie – jij bent niet je lichaam – jij bent niet je gedachten – jij bent pure Liefdesessentie vanuit het Licht en dat is waar jij thuis bent, altijd geweest en NU bent.
Het kan niet anders zijn, dan dat alles fantastisch is in jouw wereld
van Liefde en Licht en Vrede en Harmonie in je eigen uniekheid.

De Schepper van Al Wat Is


2 opmerkingen: