Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 5 april 2017

De Schepper - Jouw celletjes



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, dierbaar kind er wordt door jou nog zoveel vast gehouden.

Jouw celletjes bieden je elke energieverhoging en versnelling stukjes aan, die jij door mag laten stromen en waarbij je alle Hulp krijgt, als jij er om vraagt.

Energieverhogingen en versnellingen worden vaak het sterkst ervaren als jij je bevind in een ontspannen toestand. Tijdens je slaap bijvoorbeeld. Ben jij heel diep in slaap, dan zal je er weinig of niets van merken, maar is jouw diepste slaap over gegaan in een lichtere slaap, dan word jij vaak wakker gemaakt door deze energie versterking.

Vaak gaat dit samen met dromen, die geen prettig gevoel nalaten en als je wakker word weet je vaak niet meer waar het over ging, maar het nare gevoel is er.

Omdat het over verwerking gaat, over laten stromen en de volledige bereidheid hebben, te laten gaan, wat je niet meer dient.

Je hoeft niet te weten waar het vandaan komt, want het is bijna altijd vanuit vorige levens uit de illusie, waarin jij nog leefde met maskers en overlevingsstrategieën.

Vaak, omdat het nacht is en je niet direct meer de slaap kunt vatten, en alles even naar voelt, ga je naar het ontvluchten van deze gevoelens en dus naar de afleiding.

Opstaan dus en bezig gaan met wat dan ook. Tot je de weg van het verstoppen gevonden hebt en dan word het rustig.

Schijnrust, want verstoppen is geen optie, want het komt toch weer boven, want het meld zich om afgegeven te worden.

Het enige dat jij hoeft te doen is Ons om Hulp te vragen en je bereidheid af te geven, dat je deze gevoelens wenst af te geven omdat ze je niet meer dienen.
En het zal gebeuren en het is jouw uniekheid die aan gaat geven, hoe vaak dit (nog) dient te gebeuren.

Jij bent een Liefdevol Lichtwezen, die de illusie is ontgroeid. Jij hebt het niet meer nodig je angst aan te laten jagen, door gevoelens, waarvan jij dacht, dat ze allang verdwenen waren.

Je hebt talloze levens geleefd en die levens zijn echt niet allemaal eerlijk en Liefdevol geweest. Dat zou niet kunnen, want je hebt alle facetten van de illusie doorlopen.

Hou van jezelf, zoals Ik van je houd. Onvoorwaardelijk! Je hoeft niet ‘beter’ te worden, want je bent al Volmaakt door Mij geschapen.

Dus is er niets, dat niet goed zou zijn in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: