Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 10 april 2017

De Schepper - Alternatief versus Spiritueel



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, weet jij wat het verschil is tussen alternatief en Spiritueel?

Jij en al je deeltjes wiens Hart geopend zijn, willen graag alles uitleggen, verklaren om er een woord voor te hebben, om het te beschrijven.

Maar de taal, waar ook ter aarde, kan nooit tippen aan de Waarheid die het woord ‘denkt’ weer te geven.

De Waarheid is alleen te ervaren, maar niet in woorden uit te leggen en dan word vaak gezocht naar iets dat op een alternatieve wijze, wel interessant genoeg lijkt, om de lading te dekken.

Kerken, bijvoorbeeld, hebben dit al decennia lang geprobeerd. Hoe mystieker, hoe minder gemakkelijk het is, om je vinger erachter te krijgen.

Namelijk, dat je wordt misleid door woorden, die de lading niet dekken. In dit geval een lading die het nodig heeft verstopt te blijven.

Maar alternatief is dus duidelijk geen Waarheid zoals het Spirituele, hoeveel manieren van bekijken het ook in zich heeft, dat wel heeft.

Het woord Spirit oftewel Geest, zegt het al. Het behelst alles wat naar de Waarheid leid, die tot jou en al je deeltjes begint door te dringen, namelijk dat Liefde vanuit het Hart en het Licht, Waarheid is, omdat er niets anders bestaat.

En dit valt alleen te ervaren en is niet in woorden te vangen, want woorden beperken. De Waarheid, de Liefde en het Hart niet.

Maar jij en al je deeltjes ervaren nog niet voldoende, omdat de sluier nog niet verdwenen is, dus zijn er woorden, hoe beperkend ook, voor nodig om te beschrijven wat Waarheid is.

En dat is ook goed, want anders zou jij de waarheid die jij bent, niet terug kunnen herinneren. En het maakt dat jij kunt voelen dat alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: