Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 8 maart 2017

De Schepper - Zijn of niet Zijn?



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, to be, or not to be. Een gezegde bij jou op aarde in gebruik sinds lange tijd, al oud dus.

Zijn of niet Zijn, dat is de vraag! Niet Zijn is onmogelijk, want Zijn die je bent is het enige dat bestaat.

Dit geeft duidelijk aan dat jij met al je deeltjes, niemand uitgezonderd, ZIJN. Maar vanwege de Eenheid in en door alles, word het,  Ik BEN DIE IK BEN!

De illusie geeft dit anders weer en lijkt daar heel reƫel in, maar de illusie bevat geen enkele Waarheid en kent, als dusdanig, geen Onvoorwaardelijke Liefde.

Als je dit op je in laat werken, vind de illusie dus, (voor zover het iets ‘ kan’ vinden) dat jij geen bestaansrecht hebt.

Als jij je niet langer bezig houd en dat doe je ook niet, met afgescheidenheid en al het andere wat de illusie bied, dan heb je voor de illusie geen bestaansrecht!

Dus mag jij je afvragen, wie dit spelletje het langst vol houd, de illusie zonder fundament van Onvoorwaardelijke Liefde, of de Onvoorwaardelijke Liefde vanuit het Licht, waarvan Ik de verzekering geef, dat de Liefde het enige is dat ECHT is.

Dat antwoord is heel gemakkelijk en natuurlijk het enige goede antwoord. Maar nu het geloof en het vertrouwen nog.

Twijfel en schipperen is van de illusie en heeft totaal geen bestaansrecht, het komt van een kant waar jij ook geen bestaansrecht hebt, en dat is onmogelijk.

Je kunt wel ‘ denken’ dat de illusie de baas over je is. Maar dat kan niet omdat het niet ECHT bestaat, ooit bestaan heeft en nog veel verder KAN bestaan.

Kies voor de Liefde, want het is de enige keuze die jou de herinnering terug kan brengen van de Waarheid die je bent voor Eeuwig.

En daar is ook altijd alles goed in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten