Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 1 maart 2017

De Schepper - Samenwerking



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, het is nog steeds niet gemakkelijk voor jou, om je open te stellen voor je medereizigers.

Maar je mag bedenken dat je alle gereedschap van Mij hebt gekregen om dit te kunnen, maar je kiest er (nog) niet duidelijk voor.

Het is en blijft een keuze, lief kind en het is tevens erg belangrijk voor je om ervoor te kiezen je helemaal open te stellen en in je Kracht te gaan staan.

En dat is samenwerking, voor samenwerking is het een noodzakelijk iets om je open te stellen en te laten zien en horen, in woord en daad.

Spreken en Zijn vanuit je Zelf, want daarin zit geen oordeel maar een rustig Zijn en laten Zien wie en wat je bent.

Niet als een illusie autoritair persoon, maar als een Liefdevol autoritair Hart mens, vol Compassie.

Autoritair als de Liefde die je bent, maakt, dat jij Zeker weet wie en wat je bent en je Goddelijkheid accepteert en aanvaard.

Jij weet waarover je spreekt en je weet waarvoor je op aarde bent en laat dat zien en horen op de meest Goddelijke autoritaire Wijze.

En dat betekent openstellen en Zijn, wie en wat je bent in elk moment. Ook naar die medereizigers die er (nog) niet voor open staan en jou weerwoord geven, of je uitlachen.

Glimlach en laat je Wijsheid zien, laat zien hoe jij leeft en denkt en werkt en bent. Spreek je Waarheid en laat je niet afleiden door wat dan ook. Het is de tijd waarin het nodig is.

Sta op en weet dat in jouw wereld alles goed is.

De Schepper van Al wat is

2 opmerkingen: