Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 21 maart 2017

De Schepper - Er wordt Oneindig veel van je gehouden



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, doordat er zoveel Harten, door de verhoogde en versnelde energie zich openen, ontstaat veel verwarring.

Ook op jou, lief kind heeft het invloed mede ook, door wat er zich allemaal in de wereld afspeelt of liever gezegd, uitspeelt.

Ook jij raakt hierdoor in verwarring en dat maakt dat jij je meer vermoeid voelt en meer gaat ‘piekeren’!

Maar weet, dat alles volgens Plan verloopt en dat alles goed is, zoals het is, want Ik ken geen fouten, alleen en uitsluitend Liefde.

Alles wat er in jouw leven gebeurd is voor jou hoogste goed en grootste vreugde, al kun jij dat niet (direct) zien.

Het is om jou te Helpen en niet om jou te plagen. Bovendien heb jij van Mij alle gereedschap meegekregen, om alles in je leven aan te kunnen.

Het aanhoudende kloppen aan de deur van je Hart, kan heel onaangenaam zijn en je boos maken of verdrietig, of geïrriteerd, want uit nieuwsgierigheid, doe jij die deur wel eens op een kier open, waardoor al deze illusie gevoelens je kunnen pakken.

En elke keer opnieuw heb je weer te verwerken, wat jij de kans hebt gegeven hebt, binnen te komen.

En lief kind, het hoort erbij, die schommelingen, die verschuivingen in de energie, die stemmingswisselingen.

Accepteer zo veel mogelijk wat is, heb Compassie met jezelf terwijl je door de processen gaat die erbij horen, neem vooral je rust en mediteer, ga naar de stilte van je Hart en voel, dat je Liefde bent en het contact met Mij veel dichterbij is.

Laat het door je heen stromen en doe dit alles op jouw unieke manier.

En weet, dat er Oneindig veel van je gehouden word en dat er altijd Hulp vanuit het Licht aanwezig is als jij erom vraagt.

Stop met alles zelf op te willen lossen en geef je over aan de stroom van het leven, want jij bent het leven, de Liefde, de Waarheid en nog veel meer tot in Eeuwigheid,

De Schepper van Al wat is

1 opmerking: