Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 16 februari 2017

De Schepper - Vrede en saamhorigheid



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, saamhorigheid ontstaat uit Vrede. En wanneer ontstaat Vrede?

Als jij stopt met vechten tegen, je verzetten tegen, alles in de hand willen houden enzovoorts.

Tegen de stroom inzwemmen, kost je heel veel energie en die mag je gebruiken om goed in elk moment te kunnen Zijn!

Vechten, verzetten, in de hand willen houden, tegen de stroom in zwemmen zijn allemaal illusie spelletjes die jouw enorm veel energie kosten.

En dit komt voort uit pure angst vanuit het overlevingsmechanisme, waar je uit gewoonte, weer in schiet.

Stel je voor dat alles flauwekul is – ja maar…… - stel  dat….. – straks geef ik me over en kan ik niet meer terug en ga zo maar door, allemaal puur overlevingsmechanisme!

Maar lief kind, jij kunt niet meer terug, al zou je willen! Je kunt er wel voor kiezen en je verbeelden dat als je die keuze maakt, je Hart zich weer sluit.

Maar dat is onmogelijk, want je hebt al te hoog in de energieën gezeten en je lichaam heeft deze energieën al opgepakt en is er mee aan het werk.

En waarom lief kind, zou jij een jas terug willen die je niet meer past. Je kunt de jas nog wel een poosje bewaren, maar dan komt de mot erin en dan doe je hem alsnog weg

Deze illusie jas past je niet meer lief kind, probeer hem dan ook niet langer passend te maken, dat gaat niet lukken.

Je mag kiezen voor Vrede en saamhorigheid met medereizigers die in dezelfde fase zitten als jij. En dus kun je elkaar steunen, niet overtuigen, maar gewoon steunen door te laten weten dat je er voor je medereiziger bent. Dan weet je zeker, dat de ander er ook voor jou is. In de hemel zoals ook op de aarde.

Wij in het Licht zijn er ook allemaal voor je, dus ben je nooit alleen en weet je zeker dat alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten