Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 4 februari 2017

De Schepper - Versnelling van tijd



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, verward kind, alles is zoals het is, als je ervoor kiest in het  NU te leven.

Jij en al je deeltjes staan daarin op eigen unieke plek. En dan zijn er nog deeltjes van jou, wiens Hart net op een kiertje is gaan staan.

Heel veel deeltjes van jou en misschien ook wel jij, het merendeel van je deeltjes, hebben de illusie gemeesterd. Mede door een constante keuze voor je Hart en je intentie om uitsluitend te focussen op de Nieuwe Aarde.

En omdat het merendeel van jou met je deeltjes al meer die kant op staan, gebeurt het dat het egotje aan kracht en dus terrein begint te verliezen.

Maar ook de angst, onzekerheid en verwarring nemen toe, omdat het VOELT alsof je niet meer weet, welke kant op te gaan, omdat de illusie geheel is weggevallen van je schouders of ook voor veel medereizigers al gedeeltelijk.

Je bent dus op weg en de tijd versneld zich en de energieën vermeerderen en versnellen zich.

Bovendien LIJKT het of alles in de illusie zich verergert, maar niets is minder waar, het verergert om te verdwijnen.

Je mag met nieuwe ogen van het Hart kijken en met nieuwe oren luisteren naar alles wat in je leven plaats vind, want de verandering naar ascentie heeft zich versneld en dat is prachtig!

Maar alleen het Hart laat je dit ervaren en voelen, niet de buitenwereld, lach om de capriolen van je denken, het egotje dus, die totaal geen macht over je heeft, als jij dit niet toelaat.

Het is heel belangrijk om de keuze te maken voor je Hart in elk moment, ben je nog niet zover, dat je dit vast kunt houden, kies dan telkens weer om terug te keren naar je Hart en bedenk, de aanhouder, de Liefde dus, wint!

Alles is wat het is in elk moment en je ben altijd op de plek waar je hoort te zijn en bezig met wat je hoort te doen in elk moment.

Alles is goed in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten