Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 12 februari 2017

De Schepper - Onvoorwaardelijkheid



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, je bent duizelig van het rad van caroussel. De Sneeuwmaan zoals jullie het noemen heeft veel meer energie binnen gebracht dan je lichaam, je ‘denken’ en je voelen tegelijkertijd aankan.

Geen wonder dat jij je voelt, zoals jij je voelt. Dizzy, niet helder kunnen denken, vergeetachtig, je evenwicht niet helemaal in balans en ga zo maar door.

Maar je mag bedenken dat Ik jou alle gereedschap heb meegegeven om dit avontuur en alles dat er bij hoort, aan te kunnen.

Ontspan je zoveel mogelijk, neem vooral voldoende rust en ga tenminste één keer per dag rustig zitten, sluit je ogen en ga met je aandacht naar je Hart en blijf daar. Niet ‘denken’ maar doen!

Het woord Onvoorwaardelijk houdt veel meer in dan jullie beseffen.

Ik houd Onvoorwaardelijk van jou en weet dat jij ook Onvoorwaardelijk van Mij houd. Alleen is dat besef niet altijd even stabiel. Onder de sluier van de illusie is stabiliteit in Onvoorwaardelijkheid niet mogelijk.

Alleen in je Hart is de Onvoorwaardelijkheid van alles dat  daar  is, Onvoorwaardelijk, zonder condities of restricties of verwachtingen.

Toch, lief kind, kan jij er in elk moment voor kiezen de Onvoorwaardelijkheid de leiding in je leven te geven in elk moment.

Het NU is het enige dat je hebt, het verleden kan niet meer veranderd worden en de toekomst schep je in het NU door de keuzes die je maakt.

Door in het nu voor Onvoorwaardelijkheid te kiezen vanuit je Hart wordt het constant. En alleen een reis naar de illusie kan je daarvan (tijdelijk) afbrengen.

Geloof, vertrouw en geef je over aan de Kracht van de Onvoorwaardelijkheid, lief kind, in elk moment en dan weet je dat alles altijd goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten