Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 27 februari 2017

De Schepper - De Tsunami van Liefde



Lieve ogen die dit lezen,

In Eenheid met al je deeltjes ontvang jij, in ieder moment, de Tsunami van Liefde, die je doorstroomt en omringd, lief, dierbaar kind.

Deze Tsunami van Liefde is een constante stroom van Mijn Liefde naar jou toe, om jou en al je deeltjes te helpen, de Liefde die je bent, te blijven ervaren.

Het is dus een ontvangen in Eenheid, in alle uniekheid doorgegeven.

Deze doorstroming vereist geen aanvraag of toestemming van jouw kant. Het is een Hulp die jij ontvangt zolang jij die nodig hebt voor jouw ontwaking.

In de Eeuwigheid is Liefde een constante aanwezigheid, onder de sluier van de illusie is het een constante aanwezige doorstroming van de Liefde die jij bent.

En jij bent degene die dit in werking heeft gezet, door het toe te laten in Eenheid, een gezamenlijk besluit in Eenheid.

Aanvaard het, doorvoel het, geloof erin en laat het bezit van je nemen. WEET dat het Waarheid is!

En laat je denken niet de plaats innemen van de Tsunami van Liefde. Het zal niet zo zijn, dat het je niet meer omringd en doorstroomd in elk moment, maar je zult de ervaring missen en het niet doorvoelen.

De Tsunami van Liefde is wat jij bent en die je voed in elk moment met de Liefde die je bent, om je te helpen zolang je het nodig hebt.

Want alles is helemaal goed in jouw leven.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten