Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 28 februari 2017

Boodschap van Lady Nada - Geen terechtwijzing maar een aanreiking



Mijn geliefde Lichtbroeders en Zusters,

Ik zou graag met jullie communiceren over het gevoel van ‘terechtwijzing’ dat velen van jullie menen te proeven uit de boodschappen vanuit het Licht, waarmee je Hart resoneert.

Dit kan wel zo voelen, maar jullie mogen bedenken, dat daar een gedachte achter zit, die verdediging in houd. Een verdediging, die jullie in de illusie opgebouwd hebben als zelfbescherming en die ‘weer’ op gaat spelen, wanneer jullie je ‘aangevallen’ voelen.

Daarvan is in geen geval sprake, want hoe zou iets, dat voortkomt vanuit de Liefde en het Licht een ‘aanval’ kunnen bevatten.

Het is dus een verdedigingsmechanisme, die uit de illusie is en zoals jullie weten, is deze bezig te verdwijnen. Jullie mogen dat als dusdanig herkennen en ervoor kiezen om het te laten gaan, door Ons jullie bereidheid te geven en We zullen helpen.

Elke Boodschap vanuit het Licht bevat ‘aanreikingen’, waarbij de keuze aan jullie gegeven word wat je ermee doet en hoe en wanneer.

Jullie leven in een menselijk lichaam op een Vrij Wil planeet, Moeder Aarde genaamd Gaia. En het was de collectieve keuze op deze planeet te zijn. Jullie Vader heeft jullie de keuzevrijheid meegegeven om te kunnen kiezen voor terugkeer naar de Liefde die jullie zijn.

Eigenlijk is het geen terug keer maar een herinnering van Wie je bent en Waar je thuis bent in elk moment voor Eeuwig.

Wij houden van jullie zonder restrictie en met volle bewondering voor waar jullie allemaal heel moedig doorheen gaan.

In elk moment staan we klaar om een oproep van jullie te honoreren, altijd!

In Wederkerige Liefde,  Ik ben Lady Nada

Geen opmerkingen:

Een reactie posten