Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 15 oktober 2016

Boodschap van Jezus - Tsunami van Liefde



Lieve broers en zussen,

De scheidingslijn wordt steeds duidelijker voelbaar tussen de illusie en de Eeuwigheid. Jullie kunnen en mogen deze scheidingslijn steeds meer voelbaar krijgen.

Dat zal jullie helpen om sneller de ommekeer te maken die naar diepe vrede en acceptatie leid.

De illusie is illusie en niets anders, die jullie bedacht hebben om jullie spel, afgescheiden van jullie Vader te spelen.

Hoe komt het dan, dat jullie er zo stevig aan vast houden?

Omdat er diep in jullie cellen zich patronen en vaste overtuigingen hebben genesteld. Deze zijn door jullie ‘vergeten’ omdat het jullie aan iets herinnerde, dat schuldgevoel, haat, diepe woede, naar jezelf inhield.

En de Tsunami van Liefde, die in elk moment rondraasd maakt, dat deze verborgen gevoelens naar boven komen, naar het Licht en de Liefde en dat voelt verdovend, pijnlijk, niets ontziend en het liefst zou je het weer willen weg stoppen.

Maar dat lukt niet, want dat is verzet tegen iets, dat VOOR je wil gaan werken en dat door je verzet TEGEN je gaat werken.

En zo creƫer je nog meer van wat je niet wilt en verdient en de pijn word er alleen maar meer door. Wat kun je doen?

Haal diep adem en ga je adem achterna, duik niet in alle gevoelens maar kijk ernaar zonder oordeel. Constateer dat ze je ooit een dienst hebben bewezen en laat het absorberen door de Tsunami van Liefde. Daarvoor hoef je niets te doen alleen de bereidheid te geven dit te laten gebeuren.

Het is niet ‘moeilijk’ of ‘ingewikkeld’ het is bereid zijn deze stukjes uit lang vervlogen illusie te laten gaan in het vertrouwen dat het nooit meer terug komt.
Want in de Eeuwigheid heb je dat niet nodig en de lege ruimtes die ontstaan zullen gevuld worden met de Liefde die je bent.

Jij bent Liefde, want dat is alles dat er bestaat. Er is niets anders.

Jullie liefhebbende broer Jezus die er altijd voor jullie is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten