Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 5 september 2016

Boodschap van Jezus - Healings-sessies



Geliefde broers en zussen,

Ik heb een heel verheugende boodschap voor jullie.

Wij, de Verrezen Meesters, de Hogere Lichtwezens, de Engelen en Aartsengelen zijn zeer verheugd met de stappen die jullie gemaakt hebben, waardoor er voor een versnelling van de Tsunami van Liefde is gekozen bij Ons.

Jullie zullen nu nog sneller de updates van energie ontvangen als voorheen en dit zal nog meer Harten gaan raken en helpen zich te openen.

En daar hebben jullie zorg voor gedragen dat deze mogelijkheid zich aandiende, voordat wij het verwacht hadden.

Dank daarvoor lieve Lichtdragers.

Omdat alles nog meer versneld word en er toch al veel Lichtwerkers met ons samenwerken met onze healings-sessies, die Wij heel vaak doorvoeren voor alle Zielen op aarde, zullen Wij deze healings-sessies nog intensiever en vaker doorvoeren ter ondersteuning.

De Lichtwerkers die met ons samenwerken, hebben zelf het verleden al achter zich gelaten en zijn daardoor in staat zich geheel aan het Licht te wijden, terwijl ze op aarde zijn.

Er zullen met deze versnelling, steeds meer Lichtwerkers bijkomen die klaar zijn om met Ons samen te werken en Wij heten ze dan van harte welkom.

Doordat Wij in steeds groter getale deze healings-sessies kunnen doorvoeren, zal jullie afstand van de illusie snel groter worden omdat jullie bewustzijnsniveau met elke healing zal groeien.

Wij zijn heel blij en dankbaar dat wij door jullie in staat gesteld worden, dit voor jullie te doen.

In diepe adoratie, jullie broer Jezus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten