Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 2 september 2016

Jezus - Liefde Energie Cirkel



Mijn geliefde Broers en Zussen,

Het is een geweldige eer om met jullie te mogen communiceren, want in het moment is de boodschap bereikbaar voor een ieder die er voor open staat.

Elke keer dat jullie vanuit jullie Liefdevolle Hart reageren met Liefde wordt er een Zegening over uitgesproken door Ons.

Jullie zijn een zegening vanuit een Hart vol genade wanneer jullie, zonder te spreken, voorleven en uitstralen hoe het leven voor jullie is.

Alles is energie en als deze energie uit pure Onvoorwaardelijke Liefde bestaat, word alle Onvoorwaardelijke Liefdesenergie uit de ether hierbij getrokken, want Liefde trekt Liefde aan.

Hoe groter de Liefdesenergie-bal is die de ether in gaat, hoe groter de bal word en de verspreiding word ook steeds groter en intenser, tot deze bal van Liefdesenergie terug keert naar waar hij vandaan is gekomen, bij jou. En in zijn ronde baan bij al je deeltjes, die hun Onvoorwaardelijke Liefdesenergie ook doorlopend versturen.

Je mag je voorstellen wat een prachtige, steeds meer groeiende en immense grote Cirkel dit vormt en blijft vormen.

Wij kunnen het vanuit het licht zien en vieren uitbundig feest bij het zien van dit fenomenale Cirkel Liefdesfeest, in elk moment.

Jullie worden erdoor aangestoken, als het ware en iedereen die meewerkt aan deze Cirkel ook.

Jullie stralen blijdschap en levensvreugde uit in elk moment. Het is als een virus van Onvoorwaardelijke Liefde, die maar door blijft gaan.

Ga ermee door tot in Eeuwigheid, want deze bundeling van immense Kracht die Liefde is wekt als een magneet op de Harten van de mensen die nog slapen en hun harten kunnen niet onberoerd blijven, dat is onmogelijk.

Bedankt lieve werkers van het Licht voor het doorlopend sturen van deze Onvoorwaardelijke Liefde,

In diep hoogachting en diepe Liefde spreek ik nogmaals mijn dank uit,

Jullie liefhebbende broer Jezus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten