Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 22 september 2016

Boodschap van Meester Kutumi - Eeuwigheid in alles



Mijn lieve en dierbare mede Lichtdragers voor De Nieuwe Aarde,

In dit moment wil ik graag met jullie communiceren over de Liefde vanuit het Licht.

Ik weet dat jullie vaak denken, waarom steeds hetzelfde onderwerp.

Nou, dat is heel simpel, jullie zijn aan het herinneren wat betreft de Liefde vanuit het Licht.

Jullie zijn Lichtwezens, ontstaan uit de Liefde van de Schepper, maar jullie Liefde vanuit het Licht, heeft (nog) niet de frequentie die het wel zal krijgen. En dat is de frequentie van de Eeuwigheid.

En dat is ook niet zo verwonderlijk, want bij jullie ligt er (nog) een sluier over. De hoge Frequentie van de Eeuwigheid zouden jullie huisjes, jullie lichamen, (nog) niet aan kunnen.

Maar jullie zijn hard bezig om de sluier steeds dunner te maken en te beseffen dat jullie door deze sluier niet hebben geweten, dat jullie nooit weg zijn geweest.

Alles is Eeuwig en de Eeuwigheid is in alles en jullie zijn alles en alles is in jullie.

Dit is de Eeuwige waarheid die door jullie reis in de illusie voor jullie versluierd is geraakt.

Jullie halen nog steeds de sluier naar jullie toe wat betreft, oordeel, beter weten, waaruit discussie ontstaat, meer voelen dan een ander, de slachtofferrol enzovoorts.

Dat is de Kracht van de Schepper weggeven aan de illusie, zodat deze weer ietsje meer kracht krijgt.

Maar mijn lieve, harde werkers voor de Nieuwe Aarde, jullie zijn ver genoeg om te weten dat jullie je Kracht niet weg hebben te geven aan iets dat je niet meer wilt.
De mensen die nog diep in slaap zijn geven de illusie kracht in elk moment en spelen het illusoire spel vol overgave, omdat het vertrouwd is en ze niet (nog) niet open staan voor iets nieuws en beters.

Maar geloof me, dat komt.

Tot die tijd mogen jullie als werkers van de Nieuwe Aarde je ervan bewust maken dat jullie Kracht beter besteed is aan de Nieuwe Aarde, door te letten op jullie gedachten, gevoelens, daden, acties en reacties.

De Kracht van het Licht die Wij jullie toesturen, bijna doorlopend, is Eeuwig, en de Liefde die daardoor jullie Harten vult in elk moment maakt jullie blij, dat jullie in deze bijzondere tijd op aarde zijn.

Neem die blijdschap en geef die door, door ze uit te stralen, zonder woorden, wij zijn enorm blij met jullie inzet, dank je wel,

Vanuit oneindige Liefde en diepe adoratie,

Meester Kutumi


Geen opmerkingen:

Een reactie posten