Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 27 september 2016

Boodschap van Lady Nada - Mannelijk en Vrouwelijk



Mij geliefde Lichtbroeders en zusters,

Een moment geleden heb ik het met jullie gehad over tweeledigheid en alles uitgelegd over de Yin en Yang, het mannelijke en vrouwelijke principe.

Diep in een ieder van jullie is het Licht en de Yin en Yang blijven bestaan. Verder is het in de illusie niet te vinden, want het is gebaseerd op Eenheid en de illusie op afgescheidenheid.

Velen van jullie zijn bezig te ontwaken en jullie Harten zijn zich gaan openen voor het Licht en de daaruit voortvloeiende Liefde.

En jullie Licht word in elk moment stralender en sterker en krachtiger, omdat steeds meer medemensen hun Harten openen en hun Licht en Liefde zich bij dat van jullie voegt.

Het evenwicht tussen het mannelijke en vrouwelijke groeit evenredig mee met het Licht omdat het Licht voor Eenheid staat en de Yin en Yang ook.

Ook al begrijpen jullie (nog) niet alles over Eenheid, wel met jullie verstand maar niet met jullie gehele wezen, toch is de Waarheid in Eeuwigheid, van waaruit jullie de Illusie zijn in gegaan om te ervaren, wonen jullie (nog) steeds in de Eenheid, omdat de Liefde het enige is dat bestaat.

De illusie bestaat niet, dan alleen in jullie (boze) droom van afgescheidenheid en jullie hebben moeite met het loslaten van wat jullie kennen en je over te geven aan de Eeuwigheid in Eenheid, waar jullie voor altijd verblijven.

Het is slechts een ademtocht van jullie verwijderd en de pioniers van het eerste uur steken af en toe hun hand al dwars door de sluier heen, maar (nog) steeds word de hand terug getrokken.

En toch is alles goed, zoals het is, de Schepper heeft de regie in handen en alles gaat volgens plan. Voel je niet ontmoedigd, maar probeer je unieke plek te vinden en van daaruit verder te gaan en niet stil te staan, toon je bereidheid deze versnelling aan te kunnen, met behulp van je gehele Lichtfamilie.

We staan allemaal altijd klaar om jullie bij te staan en hebben jullie Lief, Wij zijn in jullie en jullie zijn in Ons, vergeet dat nooit.

Er bestaat geen hoger of lager of meer of minder, alles is gelijk in Eenheid.

In wederkerige Liefde,    Lady Nada

Geen opmerkingen:

Een reactie posten